facebooklinkedinmail

Ontwerp

In de ontwerpfase wordt een eerste opzet gemaakt voor de website. Dit gebeurt in grafische programma's (van Adobe). Hierin kunnen kleuren, vormen en foto's aangepast worden, zodat deze aansluiten bij uw huisstijl en wensen. Bij het programmeren gebruikt Phlox Media geen bestaande sjablonen, waardoor elke website op maat gemaakt kan worden! Hierdoor onderscheidt uw website zich van andere, standaard websites.

huisstijl

Huisstijl

Wanneer u geen huisstijl heeft, wordt deze eerst ontworpen. Een huisstijl is de uitstraling van een bedrijf, welke tot uiting komt in o.a. de naam en het logo, visitekaartje, briefpapier en natuurlijk de website. De belangrijkste elementen van een huisstijl zijn kleuren, vormen en lettertypen.

stockphoto

Stockfoto's of eigen foto's

Een belangrijk onderdeel van een website zijn de afbeeldingen. Wanneer deze goed gekozen worden, kunnen ze uw boodschap versterken en uw doelgroep aanspreken. Naast het zelf maken (of laten maken) van foto's kunt u ook kiezen voor het gebruik van stockfoto's. Dit zijn verzamelingen van reeds gemaakte foto's, waar tegen betaling gebruik van gemaakt mag worden. Phlox Media zoekt de foto's uit die bij uw website passen!

Social Media

De verschillende gewenste Sociale Media krijgen een link op uw website die naar uw persoonlijke of zakelijke pagina's verwijzen. Wanneer u hulp nodig heeft met het inrichten van uw pagina op facebook, LinkedIn, e.a., dan helpt Phlox Media u hierbij.

Content en teksten

Tijdens de ontwerpfase gaat u aan de slag met de content, ofwel de inhoud van de website. U kunt zelf teksten schrijven of deze laten schrijven door een copywriter. Phlox Media blijft met u in overleg over de teksten en bijpassende afbeeldingen.

copywriting

Akkoord

De opzet van de website wordt samengevoegd met de content en ter akkoord aan u voorgelegd. Natuurlijk is er nu nog ruimte voor aanpassingen en/of wijzigingen.

"Design is not just what it looks like and feels like.
Design is how it works."

Steve Jobs