facebooklinkedinmail

Creatie

Nadat het ontwerp van de website definitief akkoord is, wordt de website geprogrammeerd. Dit gebeurt vanuit het programma Adobe Dreamweaver in HTML5 taal en met CSS3 (en jQuery) vormgeving. Voor de CMS pagina's worden stukjes PHP5 en SQL taal geschreven en geintegreerd op de gewenste plaatsen.

webscripting

CMS

Content Management Systeem. Met een CMS kunt u als klant zelf de website actueel houden (dynamische website) door de inhoud aan te passen of bijvoorbeeld een blogpagina of agenda bij te houden. Phlox Media levert dan naast de website een CMS waarop u kunt inloggen om de website aan te passen.

SEO

SEO

Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie zorgt ervoor dat uw website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. Bij SEO is de content en de structuur van de website heel belangrijk. Phlox Media programmeert de website in een SEO bevorderlijke structuur.

"Creativity is
intelligence having fun"

Albert Einstein

Responsive website

Responsive betekent dat de website per apparaat aangepast wordt aan de afmetingen van het scherm, zodat deze overal duidelijk weergegeven wordt. Phlox Media maakt een aparte CSS voor het duidelijk weergeven van de website op een telefoon.

Google Analytics

Dit is een dienst van Google die statistieken van uw website verzameld. Deze laten o.a. het aantal bezoekers en het aantal paginaweergaves van de website zien. Phlox Media stelt deze voor u in en stuurt u een maandelijks rapport.

creativity