facebooklinkedinmail

Websites

Tijdens een intake gesprek komen een aantal punten aan bod:
• bestaande of nieuwe huisstijl
domeinnaam(registratie)
e-mail adres(sen)
webhosting
content, teksten
• gewenste uitstraling
statisch of dynamisch (CMS)
stockfoto's of eigen foto's
Social Media
SEO, responsive en Google Analytics
• prijsafspraak en planning project

domeinnaam

Domeinnaam

Elke website heeft een unieke (domein)naam, bijvoorbeeld phloxmedia.nl. Deze wordt geregistreerd door een hostingprovider in het Domain Name System (DNS). Op de website van SIDN kunt u zien of een domeinnaam nog beschikbaar is.

E-mail adres(sen)

Per domeinnaam kunnen er één of meerdere e-mail adressen ingesteld worden. Phlox Media stelt deze voor u in.

webhosting

Webhosting

Een website is een verzameling bestanden, die samen de website weergeven wanneer deze geopend wordt in een browser (zoals Internet Explorer, Chrome, Safari).

Deze bestanden staan op een webserver, de host, die door een hostingprovider beheerd wordt. Dit heet webhosting. Wanneer u nog geen domeinnaam en/of webhosting heeft, regelt Phlox Media dit voor u.

uitstraling"Listen to the colour
of your dreams"

The Beatles

Content en uitstraling

Wat wilt u uitstralen met uw website? Welke boodschap wilt u meegeven? Wie is uw doelgroep? Het is goed om hier alvast over na te denken. Tijdens het intake gesprek wordt de globale indeling van de website besproken.

Statisch of dynamisch (CMS)

Een statische website is een informatieve website waarvan de inhoud (content) niet of nauwelijks verandert. Deze is geschikt om uw bedrijf, product of dienst te presenteren op het internet.
Een dynamische website is een website waarvan de inhoud regelmatig verandert. Dit gebeurt d.m.v. een CMS. Meer over CMS...